Дієти та фітнес

У чому користь гречки та кефіру для організму

Гречка – це низькокалорійний продукт, який містить велику кількість магнію, амінокислот, заліза, калію, вітамінів B1 та B6. У гречці немає поганого холестерину та шкідливих жирів, зате в ній багато повно клітковини та корисних для здоров’я протеїнів. Крім того, гречка очищає організм від токсинів.

Все вищеперелічене робить регулярне вживання продукту корисним для організму та зовнішності, оскільки гречка:
• зміцнює волосся та нігті;
• покращує стан шкіри та уповільнює її старіння;
• покращує стан травної системи;<
• очищає печінку;
• знижує рівень холестерину та регулює рівень кров’яного тиску;
• зміцнює кістки;
• покращує пам’ять — гречка відома як один із найкорисніших продуктів для роботи мозку.

Щодо кефіру, то це чудове джерело пробіотиків, які добре впливають на стан кишечника та допомагають виводити токсини з організму. Крім того, кефір, як і більшість молочних продуктів, містить кальцій, необхідний для здоров’я та гарного самопочуття.